Natura Bissé inverteix 15 M en la construcció de la seva seu al Parc de l’Alba

  • • Comptarà amb un centre d’investigació, comercialització i logística, una fàbrica i una zona dedicada a la formació i a la innovació
  • • Amb aquest projecte, el Parc de l’Alba es consolida com un dels projectes estratègics de Catalunya

Natura Bissé

Natura Bissé, empresa cosmètica multinacional, ha començat a construir la seva nova seu corporativa al Parc de l’Alba, a Cerdanyola del Vallès. Aquesta nova seu, que s’ubicarà en una parcel·la de més de 5.700 m2 i un sostre de més de 9.000 m2 comprada a l’Incasòl ara fa un any, comptarà amb un centre d’investigació, comercialització i logística, una fàbrica i una zona dedicada a la formació i a la innovació.

Aquest projecte de Natura Bissé comportarà la creació de 25 nous llocs de treball i està previst que les noves instal·lacions s’inaugurin a finals de l’any 2018. Actualment, la multinacional comercialitza els seus productes a més de 30 països, i està al capdavant del sector a nivell mundial en recerca i desenvolupament de cosmètica facial i corporal, i competeix amb grans marques com Dior i Estée Lauder.

Amb aquesta nova iniciativa, el Parc de l’Alba –projecte que forma part de la iniciativa Barcelona Catalonia- es consolida com un dels projectes estratègics de Catalunya. Ofereix noves oportunitats d’inversió amb 1,5 milions de metres quadrats de sostre disponibles per acollir diversitat d’activitats econòmiques i residencials, en una de les plataformes científiques, tecnològiques i empresarials més avançades d’Europa.

En aquest sentit, l’aposta i la inversió efectuada pel Govern català en aquest projecte han permès la construcció del Sincrotró Alba -una de les infraestructures de recerca més importants de la Mediterrània- i la comercialització de prop de 111.000 metres quadrats de sostre amb la implantació de companyies com ara Stradivarius, IBM, SENER o T-Systems.

[23/01/2017]

© Barcelona-Catalonia 2012 | Contacte | Avís Legal | Crèdits